Cravings!

Unnar mig något gott nu för att ladda upp mig inför tentan imorgon, B&J och House snart ^-^

Känner mig hyfsat lugn inför imorgon, ibland får jag lite ångest för att det känns som om jag inte pluggat tillräckligt men knuffar bort dessa tankar. Det som händer händer. Själv känner jag att jag har lärt mig mer på övningstentorna ^-^. Hoppas bara det är tillräckligt..

Simning!

Var och simmade idag och är helt slut! Jag simmade 40 25m längder O.O helt otroligt, är sådär mysigt trött i hela kroppen nu. Skummar igenom lite kemiska för att se om det är något speciellt jag behöver tänka på inför tentan imorgon.

Kemiska beräkningar

Har precis ätit lunch och ska börja plugga kemiska beräkningar. Tentan är imorgon O.O hoppas det kommer gå bra!

Skriver på cellodlings rapporten

Sitter just nu och skriver på rapporten till cellodlingen. Det går framåt! Var och tittade till cellerna i labbet i morse och de ser ut att må bra. Behövde bara fylla på medium i en av flaskorna. Cellerna till tiölväxtkurvan växer på som dom ska också. Var själv i labbet idag för min labb partner var sjuk idag men gör inget, klarade allt galant! Nu åter till rapporten!

Cellodling

Här är några bilder på flaskorna vi odlar celler i ^-^ Har fler bilder men det går segt att ladda upp just nu så det får bli en annan gång. Idag bytte vi medium åt de celler som ska producera andikroppar samt att vi räknade de andra cellerna till tillväxtgrafen vi ska göra. Kanske låter som rena grekiskan för er man jag tycker det är speciellt roligt att labba nu för allt är lite mer självständigt osv.Känns att man går sista terminen.



Så nu blir att kolla klart på ett avsnitt av Fruits Basket sen lite kemiska beräkningar plugg!

Sex & the city maraton

Efter all kinamat och båda sex and the city filmerna fortsätter maratonet med serien! Myshelg med Kristina ^-^

När alla andra sover..


sitter jag i soffan och pluggar! Anlände mellan 7-8 igår i Västerås, bästis sambo hade lagat god mat. Denna helg tänkte jag bara ta det lugnt och umgås med Kristina! Plugga måste jag i och för sig också göra men klämmer in det där det får plats ^-^

Den värsta dagen


Idag har jag haft den värsta dagen på länge! Varit arg och irriterad på allt och alla, stackars min omgivning. Det gick inte heller direkt bra på labben idag heller, ju mer jag går igenom så hittar jag bara fler och fler fel. Det kändes verkligen som en dag man vill stanna inne i soffan fortfarande i pyjamas och en B&J samt maraton av någon bra serie.

Men nu börjar det jobbiga humöret ge med sig, sitter på bussen mot Västerås och ska träffa bästa Kristina! Dock mår jag lite illa men det gör jag alltid mer eller mindre av att åka buss (båt, bil, flyg, u name it!)

Arg!


Nej nu har SOS alarm ställt till det igen, detta är oacceptabelt! Det är människors liv det handlar om och är ens liv i fara ska man för fan kunna känna sig trygg i att hjälpen är påväg.

Själv har jag åkt ambulans ett par gånger och varit tacksam för den hjälp man fått, dock inte i någon livshotande situation men ändå. Det funkade och det är så det ska vara. Man ska inte behöva bli nekad ambulans eller bli nedprioriterad på det här sättet!

Och med dessa frustrerande ord säger jag god natt!

Gårdagens!


Han inte riktigt lägga upp dagens igår så gör det nu idag innan det är dags att dra till uni och kolla så att mina celler mår bra ^-^

Jag provade ett par av mina nya strumpor jag beställde hem häromdagen, passade jättebra men lite förvånad blev jag när dom damp ner där i brevlådan och så var dom rosa glittria O.O Det framgick inte utav bilden på hemsidan (jag är inget direkt fan av glittriga kläder nej) men dom var fina ändå!

 

Känner mig lite sliten efter spontankvällen på Bunkern igår men det är inte så farligt, är mest trött :D Nu blir det iväg till universitetet ocg titta på mina celler!

Bunkern just nu!


Ett litet snabbt inlägg från den härliga stämmningen på Bunkern ^-^ Ovve, nollor och sång!





In Time


Sjukt bra film! Jag och min andra hälft såg den nyss och jag satt som klistrad(händer inte alls ofta). Det var en riktigt bra och lite små sjuk film att se. Helt sjukt om vårat samhäller skulle bli så. ialla fall så tycker jag Justin Timberlake har blivit allt bättre med åren, annars tycker jag inte direkt om honom och har aldrig direkt gjort det men i denna film tycker jag han spelar rollen så jävla bra! Han ska definitivt fortsätta sin karriär inom film!



Nu lite slö plugg medans min hälft sitter och lirar wow ^-^ Sen blir det sängen!

Dagens!


Blev en dagens med ytterkläder eftersom jag är påväg till universitetet för att odla celler ^-^ Kappan är den jag köpte på ONLY i Shanghai, jag älskar den, så skön att ha på sig.


Inför påbörjande av cellodling


Idag ska vi börja på en av de laborationer som vi ska göra under den nya kursen nämligen odla celler! Ska bli så roligt att få laborera lite mera seriöst ^-^ Så just nu sitter jag och förbereder lite inför labben, läser på vad man ska göra osv. Har påbörjar labbrapporten lite smått också! Im on fire today känns det som! Allt flyter på fint. Hörs efter labben ^-^

Dagens!


Såhär såg jag ut idag ^-^ Idag började vi en ny kurs! Biomedicinsk laboratorievetenskap o.o Vi hade lite samanfattande föreläsning idag om olika metoder samt att vi gick igenom hur cellodling går till. Så imorgon odlar vi celler! Det kommer bli så roligt.

Nog om morgondagen nu blir det kemiska beräkningar plugg!

Strumpor ^-^


Jag har fastnat lite för knästrumpor så på vägen hem från Örebro så kollade jag upp lite sidor man skulle kunna beställa ifrån och klickade hem 3 par knästrumpor ^-^ Nu när man får lite mer CSN så kan man försöka unna sig något extra, skulle i och för sig också behöva lite fler byxor men det hittar jag nog!r jag nog!



Så söta! Jag vill ha dom nu! Nu säger jag! Nej ska ta och fixa lite småsaker här hemma sen blir det att bara koppla av. Nya Wallander går ikväll som jag nog ska se ^-^

Inte som jag tänkt mig


Kvällen blev inte direkt som jag tänkt mig men kul hade jag ändå ^-^ vi var först hemma hos en kompis vid krämaren sen runt 11 vart det en promenad till Strömpis. Där dansade vi loss till stängning. Härligt folk och härlig stämning, lite trångt på dansgolvet bara. Man fick knappt plats där ett tag O.O

Blev tyvärr inga bilder från kvällen, jag måste bli bättre på detta! Lägger upp en bild på mina strumpor istället som jag hade på mig igår ^-^

Vaken och påväg till träning!


God morgon! Är påväg och ska träna med Kruul ^-^

Dagens


Avslutar denna dag med en dagens. Synd att man inte ser dom söta strumporna jag köpte i Shanghai! Får nog ta en bild på dom imorgon ^-^

Dagen hade inte så mycket att bjuda på förutom plugg och de vanliga hemmasysslorna. Men imorgon blir det annat! God natt ^-^

Fotbad, doftljus och en bra bok


Sitter här i soffan och avslutar min pluggdag med ett avkopplande fotbad, lite levande ljus och Stephen Kings bok The Shining. Denna skräck klassiker är perfekt vid sådana här tillfällen ^-^

Senare blir det nog att ta hand om ansiktet med ett ångbad, mysigt med lite hemmaspa.

Imorgon bär det av till Örebro!

Dåliga dagar och bra dagar!


Jag har inte dött eller något, lovar. Det är bara så mycket att göra med plugget nu och mina kinesiska vänner som pluggar här ^-^ Fick reda på för någon dag sen att en till omtentamen ligger ungefär samtidigt som kemiska beräkningar >.< Men så kan det vara ibland! Bara att ta tag i plugget och sätta igång. Man kan inte göra mer än sitt bästa!

Dagens


Här har vi dagens ^-^ jag älskar de vita strumporna, de är så söta! Jag köpte dem på partaj som en kul grej till kinky-night på Bunkern och de fick stanna kvar i garderoben.

Nu åter till posterpresentationerna som dagen består av men först kafferast!

Ny bokhylla


I lördags hade äntligen den nya bokhyllan kommit in på Ikea, det tog sin lilla tid men nu är den äntligen här hemma och passar så bra i vardagsrummet! ^-^



Jag får ta och ta lite fler bilder på hur hela rummet ser ut senare när jag har fixat en ny sladd till min kamera! Jag är så nöjd med resultatet! Nu blir rdet slapp framför TVn orkar inte plugga mer idag

Livet som student


Tentaplugg? Check!
Kaffe? Check!
James Blunt? Check!
Reducerad fritid? Check!

Prestationsångest


Jag vill klara tentan, jag vill klara tentan, jag vill klara tentan..

Hoppas det kommer gå bra men känner stor prestationsångest, även om jag pluggat en hel dag eller bara lite grann så känns det aldrig tillräckligt.. Jag får sluta ställa så höga krav på mig själv och fokusera mer på att lära mig istället för på hur mycket jag behöver plugga. detta är dock ingen lätt sak.. Hoppas bara det känns bättre imorgon..

Kärringkväll med spontan utgång


Kärringkvällen igår var jättetrevlig, det är så roligt ibland att bara sitta några tjejer dricka lite drinkar och äta lite fin småplock mat och bara snacka om allt möjligt. Det ploppar upp så intressanta diskussioner och ämnen när de bara är tjejer. Det är något magiskt över det!

När två av tjejerna tänkte dra in till stan för utgång runt halv 11 så hakade jag på, det var länge sedan jag var ute på krogen. Vi drog till Ankan och det var lite segt i början men det kom i alla fall fram lite folk och pratade med en. Så det var trevligt även om draget på dansgolvet var lite segt. Sen runt 12 började lite mer folk droppa in och det blev världens drag och vi hade hur kul som helst! Så idag har jag lite ont i benen efter allt dansande. Detta måste definitivt göras om någon helg.

Att jag gjorde detta spontant tror jag bidrog mycket till att kvällen blev lyckad, jag hade inga förhoppningar eller förväntningar saken bara hände. I dagens samhälle tycker jag att man är lite för lite spontan, det mesta ska vara så uppstyrt. Mer spontanitet åt folket!



Tog tyvärr inte så många bilder, borde verkligen bli bättrepå det. Nu blir det lite mys med sambon och sen ta tag i lite tentaplugg!

Kärringkväll!


Nu drar jag på kärringkväll hos Camilla! Hoppas på en trevlig kväll ^-^

Heldag med seminarier


Så kör vi en till heldag med seminarier, sitter och lyssnar på sista gruppen nu. Sen blir det hem och hämta lite saker till de kinesiska studenterna. Ska bli så roligt att se dem igen!

Senare i kväll blir det spelkväll med Ewelina och Kling!

Ally McBeal


Blev inte så jätte fokuserat plugg efter lunchen med David men ibland behöver man bara ta det lugnt och minska på stressen. Fick så ont i huvudet när jag kom tillbaka från stan så somnade i soffan.

Köpte lite papper till postern och så en ny parfym, lägger upp bilder på det sen. Mina smycken som jag berättade om för någon dag sen kom idag med på posten. Visar dem med sen, riktigt fina!

Nu tillbaka till Ally McBeal med söt, gillade inte serien först men den blir bättre.

Ledig idag

Idag är man "ledig" dvs jag har inga schema lagda lektioner idag men det betyder inte att man inte har plugg. Jag ska till universitetet runt lunch och luncha med en del gamla kurskamrater jag inte sätt sen innan Kina så det ska bli trevlig ^-^ Sen måste jag skriva ut lite artiklar till min poster jag ska jobba med idag. Får se om jag tar en tripp in till stan och köper lite fint papper till postern. Sen så ska jag väll försöka hinna med lite kemiska beräkningar plugg men fokus på postern! Beställde nyss lite nice underkläder från Victoria´s Secret, vill att de ska komma nu! Men det kommer inte komma förrän nästa månad så får vänta..

Plugg

Har lyckats gräva mig fram från allt plugg ett tag nu, var nyss ute på en frustrerande promenad. Pugg kan göra en så frustrerad ibland! Men det funkar att promenera av sig frustrationen ibland, nu känner jag mig nästan taggat på att fortsätta plugga igen. Tål att tänkas på när man känner sig såhär taggad. Ibland pluggar jag bättre på kvällen/natten men i ett lugnare mera koncentrerat tillstånd än på förmiddagen/mitt på dagen då jag som vanligast är mest effektiv. Har för övrigt haft en lång dag på universitetet fylld med seminarium av olika vetenskapliga artiklar slutade strax efter 4, det var länge sedan jag hade en sådan lång skoldag O.O Ska nog försöka mig på lite slöplugg och starta ett avsnitt morden i midsommer, jag gillar att plugga tilll något bakgrundsljud typ tv, soft musik eller kanske en radio. Annars funkar andra typ hemma ljud bra när jag är i mitt lugna pluggtillstånd.

Seminarierna fortsätter

Nu kör vi eftermiddagen också! Seminarier hela dagen där vetenskapliga artiklar redovisas och diskuteras. Jag har laddat upp med lite chokladkaffe så jag klarar mig.

Detta gör vi som övning inför nästa termin då vi ska skriva uppsatser eller exjobb.

Allmänt hängig och begravd i plugg


Var jag iallafall igår på att fortsätta plugget till omtentan i kemiska beräkningar och allt annat. Det är inte riktigt så idag kan jag säga, ont i huvudet och hängig, förkyld och irriterad. Men lite har jag fixat, har läst igen artikeln till seminariet imorgon samt skrivit lite antekningar till den. Nu är det bara en enkel powerpoint kvar att göra!

Är bara så surt om jag skulle börja bli sjuk nu sähär i sluttampen på denna termin och nu när vi har en del att göra men det är inget att göra åt saken. Ta en alvedon, dricka kaffe och plugga på så gott det går!

Dagens



Här är min outfit för idag, inte världens bästa bild men den får duga så länge. Vill att min kamera sku funka snart.

Det känns riktigt skönt att vara tillbaka på universitetet och ta tag i pluggandet, presentationen gick jättebra! Men hade dock kunnat gå mycket bättre på vissa punkter om jag inte hade varit så nervös och kanske varit lite mer specifik på viss fakta, mest småsaker. Men det är sånt man kan tänka på till nästa gång.

Jag började även med plugget till omtentan i kemiska beräkningar som är i början av februari och jag kunde göra de första uppgifterna utan hjälp av uträkningarna som fanns i svarspappren. Så känner mig rätt peppad inför pluggandet på denna tenta och tror det kommer att gå bra.

Nu tillbaka till att fixa med pajen!

Lite bilder från i fredags


Som sagt tidigare hade vi en trevlig enkel kväll med lite alkohol och sällskapsspel samt vilda diskusioner om allt livet har med att göra. Trevlig kväll och iigår kännde  jag mig lite småsliten, jag har verkligen inte anpassat mig till alkohol efter mina 3 vita månader i Kina men jag får väll vara glad ändå. Billig fylla = mer pengar kvar till smink och kläder O.O


Det fungerade att ladda upp två bilder iallafall men det går fortfarande ofantkligt segt :(

Fel vid uppladdning av foton?


Tydligen går det fortfarande inte att ladda upp några nya foton. Detta problem hade jag igår med och vet inte varför det är så, finns det någon annan som har liknande problem? Hur som hellst hoppas jag att det löser sig snart.

Nu tillbaka till kemiska beräkningar plugg! Borde klarat  denna tena redan första gången första terminen men nu blev det inte så och att jag failade de andra gångerna är bara ren otur! Hoppas det går bra dennaa gång!

Presentation, funderingar och tankar


Imorgon är det första dagen på universitetet efter jullovet, vi studenter har egentligen inget direkt jullov då det som vnaligtvis kallas jullov fortfarande är en del av höstterminen. Vanligtvis har man inget schemalagt under julen vilket äs skönt men man är för den delen inte ledig. Vi studenter har fortfarande uppgifter att göra, fakta att läsa in, labbrapporter att skriva osv. Min kliniska uppgift är en sådan..

Uppgiften ska redovisas imorgon och jag är livrädd. Inte för att jag har svårt att prata inför en massa människor, inte heller för att jag känner mig dåligt förberedd utan för att jag nu inser att allt med min utbildning har blivit mer på allvar. Kraven är högre på kunskapen och utförandet av arbeten nu såhär i slutet av min näst sista termin och plötsligt slår det mig, snart ska jag skriva min c uppsats ta examen samt ut i arbetsliver.. Hur läskigt är inte det?

Tanken på att släppa taget om studietiden och slunga sig ut i arbetslivet är spännande men samtidigt så skrämmer det livet ur mig. Jag känner mig inte redo, inte redo att ta mig an den sista terminen, de sista spurten och sen ta  det där långa språnget ut i vuxenvärlden. Visst jag anser mig vuxen nu med men inte riktigt lite vuxen som om jag skulle ha ett arbete och vara klar med studierna. Och att anses vuxen på riktigt är en av de sakerna som skrämmer mig som mest men samtidigt gör det mig stolt. Jag är nästan där, jag kan se mållinjen, det är långt dit meb jag kan se den!

Samtidigt som jag är glad att min studietid snart är över gör det mig också väldigt ledsen, det känns som om jag lämnar en väldigt viktig och kär tid bakom mig och den kommer inte att komma tillbaka. Det kommer bli ett farväl med mycket sorg och längtan tillbaka.

Det känns som om det bara var förra året jag flyttade hit och var rädd för att jag inte skulle klara mina studier, att inte anses tillräkligt smart för att gå på universitetet.

Allt som känndes så avlägset i från början börjar nu kännas nästan för nära och jag hoppas.. jag hoppas att jag är redo!

Igårkväll


Igår var vi hemma hos Camilla och Björn och umgicks med lite folk man inte sett på länge samt spelade lite sällskapsspel osv, riktigt trevlig kväll!

Synd bara att det inte går att ladda upp bilder just nu >.< Alltid ska det vara något som strular, provar senare igen!

Nu blir det plugg till seminariet imorgon!

Smycken


Jag fick världens bästa födelsedagspresent av bästa Camilla och Björn <3. Det finns en tjej här i Karlstad som tillverkar smycken, den kvinnan är riktigt grym och jag får välja något som hon gjort för en viss summa pengar. Jag valde grymma örhängen met matchande halsband, jag kan knappt bärja mig tills jag har dom i min hand.

Elins hemsida: http://www.empty-spaces.se/

Slö dag idag


Idag har jag inte gjort mycket, känner mig helt förstörd efter att ha kollat på hockeyn inatt/i morse O.O märks att man börjar bli "gammal" :P

Just nu sitter jag i soffan med min chococoffe och plugg, vardagsrummet är verkligen mitt det bästa i hela lägenheten. Känner mig så nöjd med hur det blev, längtar verkligen tills vi fixar bokhyllan också!

Känns så bra att ha en speciell plats i hemmet där man riktigt kan sitta och göra vad som helst och känna tillhörighet till rummet, till hela hemmet.

Jag dör!


Jag gillar normalt inte att kolla på hockey men detta gör till och med så att jag sitter på målar! Kom igen Sverige! Vore kul om vi vann men oavsett, vilken match! Hög spänning konstant genom hela matchen och riktigt underhållande att titta på.

SNYGG räddning Sverige!

Munchkin


Just nu: munchkin med Anders, Ävve och Pontus ^-^ Det ser mörkt ut för min del men kul har vi!

Inredning och middag


Vi har monterat upp de nya sakerna vi köpte på Ikea och allt ser nice ut! Vi lagade middag som tack till Pontos  och Ävve som tack för hjälpen. Potatisgratäng och fransyska ^-^ Blev riktigt gott!



De nya lamporna till vardagsrummet blev jättebra och ger rummet lite mer karakär. hyllorna i sovrumet fyller upp den tomma väggen och ger mig mer utrymme för mitt smink osv ^-^ Wiieee, nu tar mina saker bara upp hala badrummet. Blir så glad när allt här hemma börjar se enhetligt ut och hemtrevligt! Synd dock att bokhyllan vi ville ha till vardagsrummet var slut men dom skulle få in nya på måndag. Hoppas vi kan få hem en då!

Nu tillbaka till att vara social! Hocky ikväll ^-^ (tror dock jag ev kommer somna innan men vi får se)

Dagens


Såhär ser jag ut idag, t-shirtarna vi beställde från shirtstore.se är awesome! Jag älskar dom, de sitter nice, de är sköna och de har snyggt tryck!

Snart ska vi iväg till Ikea och inhandla lite mer inredning! ^-^

Försök till plugg


Tänkte nu försöka ta tag i pluggandet lite grann men motivationen är inte direkt på topp, måste börja någon gång!

Mobilblogg

Testar att blogga från mobilen och hoppas att det går bra. Här är en bild på mig idag ^-^

När jag ändå är här och skriver tänkte jag tipsa om en awesome manga app som heter Manga Reader! Du kan läsa nästan vilken manga du vill rakt i mobilen ^-^ funkar nog bäst till en iPad men det går till en iphone med, lite smått bara.

Garderoben


Såhär blev det i min garderob efter uppackningen och rensningen, har fler kläder i skåpet som syns halft på bilden. Blev så mycket bättre om man jämför med innan O.O Blev riktigt nöjd med hhur det blev därinne ^-^



En tråkig sak dock är att min trogna stationära dators grafikkort verkar ha gott i graven och är inte direkt lönt att köpa ett nytt så får hållas med den lilla blåa tills vidare! Ingen direkt bra ide att köpa en bra dator man kan spela på när jag har den viktigaste terminen framför mig :P

Nu ska jag kolla lite på CSI och börja lite med reklamträning ^-^


Paket att hämta ut


Jag var iväg och hämtade ut ett paket från shirtstore.se med lite saker som vi beställde från deras mellandagsrea. Hittade mycket fint där.



Leveranstiden var inte alls lång och dom hade nice priser! Ska ta och packa upp resten av resväskan och fösöka fixa så att det är någon ordning i garderoben.

Nyårslöfte?


Jag tycker personligen inte om nyårslöften, de är svåra att hålla och slutar alltsom oftast i stor ångest hos nästan alla som har dem. Personligen tänkte jag i år inte avge några nyårslöften utan mer någon typ av riktlinger eller tankar om vad jag skulle vilja bli bättre på eller liknande.

Så det jag kommit fram till är att jag ska ta vara på mig själv lite mer, så som kanske unna mig lite dyrare hårprodukter eller kanske någon exklusiv kräm eller kanske massage? Låter kanske lite själviskt men jag tycker att vi i Sverige inte riktigt tar hand om sig själv. Om vi inte mår bra kan vi heller inte få folk runt omkring oss att må bättre. Det skadar inte att unna sig själv något extra ibland som man verkligen velat ha. Naturligtvis får det vara någon måtta på det!

Samma sak när det kommer till träning så vet jag att många säkert avlägger löftet om att gå ner i vikt, äta hälsosammare och motionra mera. Jag gillar inte denna typ av press så tanken är liknande den som ovan är att jag sks unna mig själv ett halvårskort på en simhall för jag tycker det är så avkopplande att simma och man tränar muskler man vanligtvis inte använder eller tränar heller.

Jag ser ljust på det nya året och varje år får man en chans att känna att man kan börja om på något nytt eller kanske ta tag i något gammalt i garderoben? Själv tänkte jag ta det här med bloggen lite mer seriösare, det verkar väldigt roligt. Men som med allt annat plugget kommer först!

Redken!


När mellandagsrean var i Örebro så köpte jag lite Redken produkter som jag varit sugen på att testa länge. Sett att jättemånga skrivit om dem osv så var bara tvungen! ^-^ Köpte även ett silverschampo och ett serum.

Bilden före tvätt med silvershampoo och redkens hårinpackning

Den första bilden är innan tvätt med silcershampo och redkens hårinpackning och den andra är efter. Har dock använt serumet på första bilden så mitt hår är inte lika frissigt på den första. Mitt första intryck av Redken är att det är en bra produkt och har gjort mitt hår mycket bättre än förut. Det blev så förstårt när jag var i Kina.

Dessa produkter är inte direkt det billigaste och bästa alternativet, speciellt inte för en student men om man kan hitta dem på rea eller så så är detlätt värt priset! Jag får ofta nuförtiden pengar när jag fyller år eller i julklapp så unnade mig dessa ^-^

Ny look på vardagsrummet


Igår var vi lite halvbakis här hemma så vi gjorde inte så mycket men vi tog iallafall tag i och fixade vardagsrummet lite ^-^ Så nu har vi matbordet där det ska vara i köket och ett luftigare vardagsrum! Riktigt nice blev det.



Min andra hälft fick lite häftiga tavlor i julklapp som vi hängde upp med, älskar att sitta i soffan med mini datorn och skriva eller slösurfa!

Nyårsdagen!


Jag mår bättre än jag borde efter kvällen idag! Vaknade upp till ett vitt landskap och snöyra, vakert! Hur bra start på det nya året är inte det?

Jag hade en underbar födelsedag igår med en massa underbara mäniskor <3 Dom gjorde min dag, det belv en helt perfekt blandning av födelsedagsfirande och nyårsfirande. Lagom med sprit och awesome mat!



Avslutandet av året och början på det nya året började och slutade i mycket och stor kärlekt till mina nära och kära.

RSS 2.0