Beerfest 2012

Igår var det studentfesten/eventet Beerfest 2012 som BAMSE höll i, det var på ett ställe som heter Vårt hus i Skattkärr. naturligtvis var GEGGA där och en massa andra studentföreningar. Eventet baseras på en film med samma namn och det såldes och bjöds på öl samt att lagen skulle tävla i en massa lekar som bl.a involverade öl (beerpong, hävning), även lekar som musik quizz fanns med. Rolig kväll och bra planerad.
 
Man kunde gå dit med sitt lag och då ingick det varsin öl och ett Beerfest märke men man kunde även gå dit utan ett lag men då var man inte med på lekarna.
 
 
 
Hela konceptet och initiativet till kvällen ska BAMSE ha kreds för, det saknas allmänna overalls event här i Karlstad då alla föreningar med ovve är involverade i. Detta leder i sin tur till att det blir väldigt många av oss som är med på ÄlgHälga och inte riktigt lika många studentföreningar från resten av landet. Hoppas detta blir ett återkommande even år efter år och att det nästa år finns fruktöl (för oss som inte gillar vanlig).
 
När vi skulle åka buss dit så fick dom ha extrabussar och jag tror han som körde inte var så glad, det var samma som körde när vi skulle hem efter eventet.
 
Så det var min gårdag och nu till idag: adventsstöka lite och baka tills ikväll då vi får lite gäster


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0