Tips: gott till chockladmousse

Chockladmousse i sig är jättegott men ibland vill man åt det lilla extra och jag tänkte ge några enkla förslag som piffar upp chockladmoussen lite eller ger den det där lilla extra.
 
Smaksättare:
- hallon
- apelsin
- kaffe
- jordnötssmör
 
Smaksättare är något man kan blanda i moussen för att ge den smak av något annat.
 
Topping:
- hackade nötter
- smulade kex
- strössel
- riven chocklad
- frukt och bär
 
Jag har ingen bild där jag använder strössel på chokladmousse så tog den på muffinsen som inspirationsbild. Din fantasi och smak sätter gränserna, hoppas detta ger dig någon hjälp på vägen med lite inspiration. Vad brukar du ha till din chockladmousse?
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0