Sammanfattning kursen som varit

Som jag säkert nämnt tidigare så börjar jag en ny kurs på måndag, nämligen mitt x-jobb. Så jag tänkte ge er en lite summering av vad vi gjort under föregående kurs. Vet att ni fått se en massa snuttar här och där under "just nu" men dessa kanske inte är så beskrivande.

Den första labben vi gjorde var att odla celler, dessa celler skulle vi räkna en sk. tillväxtkurva och räkna ut hur fort de växer. Så en gång om dagen tog vi ut en liten mängd celler (samma mängd varje dag) och räknade dessa. Vi räknade både de döda och de levande. Samtidigt som vi hade en flaska med denna odling odlade vi celler som skulle producera antikroppar. Dessa celler skulle vi tillföra ny näringsvätska till och sedan spara den gamla. Den vätska som togs från cellerna skulle sedan användas till att analysera hur mycket av antikropparna cellerna producerat.



Den andra laborationen gick ut på att vi skulle designa våran egen ELISA metod, jag tror jag har beskrivit denna metod lite enkelt tidigare. Sedan när vi designat denna metod skulle vi mäta hur mycket antikroppar cellerna från föregående labb producerat.



Den tredje laborationen gick ut på att skapa en egen metodbeskrivning av en PCR-ELISA analys av blodgrupper. Denna gick itne direkt som den skulle då det var fel på ett reagens så vi kunde bara utföra det första steget vilket var lite synd för de andra stegen hade nog med all säkerhet fungerat om vi bara kunde testa dem. Det mest jobbiga med denna laboration var inte själva utförandet utan mer att leta efter fakta och felsöka vad och var det gick fel och sedan ändra det så man kunde försöka igen. Men detta var lite hela poängen med själva labben, att man skulle felsöka och göra om tills de blev rätt.



Den sista labben gi ck ut på att vi skulle odla bakterier som vi fört in DNA i och sedan kunna sepparer dessa från de som inte hade fört in den DNA bit vi var intresserad av. Jag har tyvärr inte så många bilder från denna labb men ni får nöja er med den jag har. Denna laboration hade en bra metodbeskrivning och den redovisades i ett sk. seminarium där läraren ställer en massa knepiga och kluriga frågor om labbens alla delar. Så det gäller att förstå vad man gör och vad som händer.

Middagen i torsdags!

Middagen som vi var på i torsdag var hur rolig och hemtrevlig som hellst! Detta måste vi definitivt göra om, god mat, trevliga människor och så lite sällskapsspel! Kan det bli bättre? Oj vad vuxet det lät men man kan göra annat för att ha roligt förutom att dra ut på krogen och bli onödigt full.

Ikväll är det födelsedagsfest som gäller och snartt en promenad men en vän i det soliga vädret, jag älskar att våren är här på riktigt!

Tyvärr har jag inga bilder från middagen men men, jag måste bli bättre på detta.

Just nu..

.. är muffinsen klara och det är snart dags att börja göra sig i ordning ^-^

Gårdagens shopping

Eftersom det gick så bra hos tandläkaren igår så shoppade jag som sagt lite saker till mig själv, jag hade tänkt kläder men det blev något heeeelt annat. Typ lite heminredning i form av en fin vit lyckta från Indiska och så ett fins smyckesställ från Panduro. Jag har letat som en galing efter ett sånt smyckesställ och nu har jag ett, glad tjej!



Lycktan passar så bra in i vårat sovrum längtar efter att få se hur ett tänt ljus ser ut i den. Nej nu blir det till att baka så man kan ha med sig något eftersom vi är bortbjudna ikväll!

Litet äventyr ^-^

Jag skulle ta en liten vanlig promenad och hamnade mitt i skogen och sedan vid skön, Alster tror jag stället heter. Men kul var det att göra något som inte är av det vanliga. Det är riktigt mysigt att vandra runt i skogen nu på våren men lite läskigt var det för jag brukar gå vilse men det gick galant! Hela promenadsträckan blev 9km! O.O så nu sitter jag hemma och vilar efter en mysig salladslunch ^-^

Lite bilder från det lilla äventyret:


Det är vid sådana här tillfällen som jag är stolt över vad mina morföräldrar lärt mig och den kunskap jag fått när jag vandrat runt i skogarna med dem om somrarna. Egentligen är jag lite av en stadsmänniska men jag uppsakttar att gå runt i naturen för den är vacker just så här på våren. Visst man blir lite smutsig och det är väll inte så roligt men det finns tvättmaskin och man tar inte det finaste på sig.

Nu blir det lite chill innan jag lägger upp ett inlägg om sakerna jag köpte igår ^-^

Just nu..

.. på stan och shoppar lite efter mitt lyckade tandläkarbesök ^-^ Visar vad jag köpt senare.

Just nu..

.. sitter jag på balkongen och njuter av det fina vädret och läser på inför seminariet imorgon.

I lördags ~-^

Lördagen blörjade med att några krya LINDAiter kom hem till mig och skrev lite ovve sånger, sånt är alltid mysigt. Vi förberedda även mat inför grillningen som var på innergården. Helt perfekt grillväder denna dag och sånt bra sällskap och allt!



Efter grillningen blev det vidare till Bunkern och möta upp en massa andra ovvare! Alltid lika kul, speciellt som avslut på att den internationella overalls veckan.



En av de bästa kvällarna på länge, jag kommer sakna Bunkern och gemenskapen en ovve ger sen när jag går ut. Som avslut på denna helt tycker jag att denna bild passar in:

Fredags ^-^

I fredags gick jag på stan med med lite vänner och åt bl.a en god lunchbufe på Nya Peking, god mat för ok pris ^-^ Köpte bl.a klockan och glasögonen samt en födelsedagspresent till en polare som fyllde år. Sen bel det hem att byta om till ovve och iväg till födelsedagsbarnet och vidare till Bunkern.

Hemma hos födelsedagsbarnet:

På Bunkern:

En otroligt mysig kväll med skrålande studenter i all studentära och såklart lite bra sällskap mitt i allt i kombination med massiva mängder Bunkernmat ^-^

I onsdags ^-^

I onsdags började vi Bunkerns öppetmaraton genom att grilla lite utanför, grabbarna capsarna och vi skrålade glatt till booomboxen. Tyvärr har jag inga bilder inneifrån Bunkern, jag gick hem rätt tidigt eftersom jag hade labb dagaen efter :P Kul hade jag ändå även om jag inte var där till stängning ^-^



Många kan tycka att overallkulturen kan vara lite dräggig och ibland kan jag hålla med men i stunder som dessa är dom helt underbara, alla går runt i sina ovvar och umgås med alla.

Just nu..

.. beger jag mig ut på en promenad i det mysiga vädret. Laddar upp lite bilder från onsdag, fredag och lördag senare ^-^

Just nu..

.. har jag nyss kommit hem från stan där jag åt god lunch med mysigt sällskap plus fyndade lite våraccessoarer ^-^ Nu blir det att göra sig i ordning och sen ge sig iväg på födelsedagsfirande.

Vårdagens

Såhär ser jag ut denna vackra soliga vårdag. Dagen till ära så slutar man innan lunch med labbens moment så man kanske ska ta och njuta av denna dag lite extra? Nu när man är ledig ^-^

Just nu..

.. förar vi lite utanför Bunkern i ovve och allt!

Nytt!

I torsdags innan jag åkte till Örebro kom äntligen mitt paket från Victoria's Secret! Jag var så glad, det tog ju bara ca 1.5 månad längre än det skulle och jag fick be om en ny order eftersom den första inte kom fram :/ Men nu är de äntligen här!

De amerikanska stolekarna är dock något mindre än de vi har här (jag kollade med flera olika storleksguider) så de är nästan för små men jag är ändå nöjd. Dock tycker jag det är synd att tullavgiften ska vara så himla dyr :( För en student är det inte direkt roligt med extra kostnader.


Extra glad blev jag när det visade sig att man fick med sig extra genomskinliga band ^-^ Yaaays! Aja nu blir det till att läsa på lite inför imorgon och sen göra sig lite i ordning för att grilla utanför Bunkern! Ovve veckan börjar idag!

Vad vi gör på labb

Som jag berättat lite innan håller vi på med en ny labb nu, nämligen att undersöka om vi fört in en önskad bit DNA i E.coli (en bakterie). Vi har klippt och klistrat lite DNA så att den finns på en sk. plasmid (cirkelformat DNA) som vi sedan fört in i cellen.

Idag undersökte vi om det kommit in något DNA och om den önskade delen DNA vi ville ha har bundit in till rätt ställe i plasmiden. För att se detta odlade vi igår ut bakterierna på plattor med ett sk. selektivt medium så  att de celler med den egenskap vi var intresserad av blev vita kolonier och de övriga blev blå. Vi räknade celler på sk. kontorll plattor som vi odlade igår för att kunna räkna ut i vilken % som lyckats. Vi kopigerade plattorna med proverna och så kommer vi fortsätta imorgon.

Hoppas ni forstodd lite, det är svårt det här med att inte förklara så komplicerat >.<

Mary Kay träff

På eftermiddagen idag kom en försäljare av Mary Kay produkter hem till mig och visade mig och en vän lite produkter, framför allt till ansiktet. Typ rengöring, återfuktning och foundation. Det var hur trevligt och lärorikt som hellst! Så köpte lite saker som jag tyckte verkade intressant.

Under tiden hon var här så fick vi prova på olika saker, en sak jag speciellt gillade var en typ av peeling för läpparna med tillhörande balm. Det var helt magiskt! Kan visa före och efter bilder någon dag! Just nu lägger jag upp en bild på de produkter jag köpte nu ^-^

Anledningen till den dåliga uppdateringen

Är denna att jag har fått en en inflammation i tandköttet runt min visdomstand så jag har haft panik ont i några dagar så jag ringde till juorhavande tandläkare och fick området sköljt. Detta är som ni vet inte så roligt för mig då jag har lite av en tandläkarfobi men det gick inte att gå med den värken så nu har jag köpt ett speciellt munskölj på apoteken. Men det var inte direkt billigt att gå till tandläkaren bokade även in en undersökningstid nästa vecka på onsdag för att ta hand om ev hål (som jag hoppas att jag inte har).

Så jag har haft sån smårta av den här inflammationen så den har nästan varit förlamande, jag hade svårt att tänka även om jag åt smärtstillande men nu hoppas jag att det ska bli bättre!



Så den här kommer vara min bästa vän de kommande dagarna. I skolan har börjat med en ny labb, vi ska klona celler och föra in specifikt DNA i form av plasmider med en viss egenskap. Kan ta lite bilder imorogn och visa om jag kommer ihåg det ^-^

Just nu..

.. kvällspromenad. Jag har ett nytt mål: att ta en promenad på ca 3 km minst 4 dagar i veckan ^-^ Nu när det börjar bli varmare är det lite roligare att promenera!

Det har varit en händelsefull dag, jag berättar mer senare.

Efter en lång dag

Är det skönt med lite mys i soffan med en bra tv-serie och fruktsallad ^-^

St Patrick's Day

Denna högtid firade vi igår på Bunkern så jag mår därefter också :/ Vi hade än väldigt roligt kväll men tyvärr kanske jag råkade spendera lite mer pengar än nödvändigt >.< Aja det är väll sånt som händer? SÅ därför har jag inte bloggat direkt idag för har vilat och städat lägenheten.

Festade mest med lite nyfunna vänner igår då de flesta andra var för slitna sen i fredags för att köra hårt idag. Lite tråkigt för mig men det gör inget hade roligt ändå och det är alltid kul att träffa nya människor man riktigt klickar med ^-^

Lite bilder från kvällen:


Kvällene avslutades med en liten efterfest hemma hos David då vi kollade på något gammalt komedi show progra som hette "whats the line" eller liknande. Kommer inte direkt ihåg. Hur var eran lördag?

Sopplunch

Blev en mysig sopplunch hos moster Nettan och Salva innan avfärd mot Karlstad. Riktigt mysigt! Dom har verkligen kommit långt med renoveringen av stugan med så börjat se riktigt bra och hemtrevligt ut ^-^

Nu väntar jag på bussen till Karlstad. Hur har eran helg varit?

Just nu..

.. morgon promenad ute hos mormor och morfar. Inte det varmaste och finaste vårvädret som jag hoppades på men jag överlever ^-^

Just nu..

.. tittar jag på en ny skräck anime som Kruul tipsade om. Rätt läskig och speciellt nu när jag ligger nerbäddad i "källaren" hos mormor och morfar.

Jag åkte hit efter intervjun och stannar tills imorgon då det bär av till Karlstad igen! Intervjun gick jättebra ^-^

Påväg!

Är nu påväg mot sjukhuset för att fika med mamma och sedan blir det jobbintervju ^-^ Önska mig lycka till!

Mer än bara arbetsintervju

Denna dag hade mer än en arbetsintervju att erbjuda! En skribent för Karlstadstidningen ville göra ett reportage om utlandspraktik och kommer ringa mig om några minuter.

I vanlig ordning sa jag att jag gärna kunde ställa upp innan jag tänkt efter. Så jag är nervös, detta är nästan lite läskigt. Men tror det kommer gå bra ^-^

Everything fails..

Jo så var det igår trots att vi gjorde om och gjorde på två olika sätt så funkade det inte som det  skulle. Just nu känns allt bara så lönlöst och vi har börjat tappa fotfästete lite. Men vi försöker, har skickat in senaste verisionen av metodbeskrivningen till läraren så hon kan läsa den sne får vi se hur vi gör imorgon.

Kan bara medela att det var en motvillig tjej som tog sig till universitetet imorse och gick hem vid lunch. Så har terapi städat lite för att få ut allt agg så att jag kan ta nya tag imorgon ^-^

Nu blir det lite vistelse i solen och en bra bok!

Just nu...

... lite halvt panikslagen över dagens överraskning samt sittandes i vårsolen. Ett missat samtal som åter rings efter 2 kan vara avgörande! Wish me luck ^-^

En stund i solen

Ibland måste man unna sig sånna här tillfällen. att njuta av en härlig eftermiddagssol ute på balkongen med en bra bok. Det spelar egentligen ingen roll hur länge man sitter där, utan att man just tar sig tiden att just njuta av den första solen. Det är en obeskrivlig känsla! Så skönt att koppla av också eftersom även dessa PCR körningar misslyckades :( Så imorgon blir det att snacka ihop oss och sen rådgöra med läraren.



Nu blir det lite hemmasyslor och tränande ^-^

Jaaaaaaaa!

Jag fick mitt förstahandsval av ex-jobb! Vilken glädje ^-^ Detta gjorde min dag!

Just nu...

.. väntar vi på att PCR maskinen ska bli klar. Sen blir det gjuta gel så vi kan se om resultatet blir något bra. Hoppas, hoppas, hoppas!

Never ending energy!

Det har varit en helt sjukt energifylld dag, vet interiktigt varför men har haft så mycket energi att det varit svårt att bli av med den. Inte för att jag förstår hur det är möjligt men en sån dag har jag haft idag. Jag har inte direkt suttit och ingenting gjort idag.  Idag har jag gått två långa promenader och den senaste var till välsviken och tillbaka och då släpade jag öndå hem en massa matvaror som vägde men känner mig fortfarande energisk.v Jag har även pysslat en massa här hemma O.O Så vet inte riktgt vad jag ska göra av denna överenergi.

Nog om det och mer om två böcker jag köpte idag som jag funderar på att läsa. Hoppas dom är något bra, hur som helst så har jag något att spendera lite energi på ^-^

Ur my sunshine ~

En promenad i vårsolen är allt vad man behöver för att få lite mer energi! Och så lite bra musik såklart ^-^

Ingen bio i fredags

Det blev ingen bio i fredags utan vi fick besök istället. Däremot så gick vi på bio igår och såg Safe House och jag tyckte den var rätt bra. Mitt sällskap höll inte riktigt med men så kan det vara ibland. Igår gick jag även en lång och härlig promenad med gott sällskap och vackert väder, det borde man försöka göra oftare!

Idag blir det mest slappa och träna lite.

Lite info om Safe House: http://www.imdb.com/title/tt1599348/

Ingen bio i fredags

Det blev ingen bio i fredags utan vi fick besök istället. Däremot så gick vi på bio igår och såg Safe House och jag tyckte den var rätt bra. Mitt sällskap höll inte riktigt med men så kan det vara ibland. Igår gick jag även en lång och härlig promenad med gott sällskap och vackert väder, det borde man försöka göra oftare!

Idag blir det mest slappa och träna lite.

Lite info om Safe House: http://www.imdb.com/title/tt1599348/

The River och hemmaspa!

Senaste avsnittet av the River gick igår och till det så hade jag mysigt hemmaspa hela kvällen. Hur mysigt är det inte att tända lite ljus helst doftljus och ta ett skönt fotbad? Och varför inte köra en ansiktsmask samttidigt? Jag brukar alltid massera mina fötter efter fotbad + hemma pedikyr. Det är så avkopplande att ibland ta sig en stund för sig själv och ta hand om den kropp man har.



Eftersom jag är ledig idag sov jag ut och tar det nbara lugnt nu på förmiddagen och tar och gör lite hemma sysslor innan jag ska iväg en snabbis till universitetet och fråga lite om ELISA rapporten. Ikväll blir det bio ^-^ Hörs senare!

Sweet like chocolate ~ oooohh ~

Tänkte tipsa er om en helt underbar body butter jag upptäckte hade kommit in till body shop nämliken chocolate! Den doftar verkligen choklad, kanske lite åt cocos hållet om man tänker efter men inte så mycket. Så fort jag såg att den fanns var jag tvungen att gå in och köpa den! Så detta är ett verkligt måste om man gillar choklad!

Jag tycker att bodyshop har de böst bodybutternas av de jag har provat och ingen har ens kommit i närheten av hur bra bodyshops bodybutter '2sjunker in" i huden och gör så att man inte känner sig kladdig. Ett stort plus är att de också har många olika dofter så det finns garanterat en som passar alla.



Efter denna dag fylld av misslyckanden i labbet funderar jag på att kanske ha ett litet minispa här hemma efter middagen som lite av koppling? Ev bleka tänderna kanske? Får se vad jag hittar på, just nu blir det att chilla lite i soffan och slö surfa runt lite.

Just nu

Kör vi en till gel på den nya PCR körningen vi var tvungna att göra om igår. Hoppas det syns på denna vill inte köra om fler gånger.

Gelelektrofores

Bilden till föregående inlägg kom inte med så här har ni den.

Just nu: i labbet

Nu kör vi våran agarsgel för andra gången för PCR körning 1, hoppas den blir bra så vi får reda på om den lyckats eller om vi får köra om den med.

At the lab

Idag har vi varit i labbet hela dagen och förberett lite inför morgondagen bl.a. Vi gjöt även en agarosgel som vi använde för att se om PCR reaktionen blev som den skulle och att vi inte kontaminerat proverna med något. Men det gick inte direkt som det skulle så vi får göra om imorgon :( Men så kan det vara ibland (eller rätt ofta) att man får göra om och ev ändra något i koncentrationerna så att allt blir rätt.

Ska försöka hinna med att ladda upp lite bilder på oss när vi labbar någon dag ^-^

Dagens ^-^

Här harn i dagens outfit: tröjan har jag haft förut och kommer från HM och den gråa tunikan under likaså. De grå strumporna är från Gina Trico och det var dom jag köpte i början av februari.



En sak jag inte gillar är att strumpbyxor/leggings/tights numera är nästan samma sak och de har nästan lika dålig kvlaite vart man än köpter dem :/
Någon som v et vart man kan köpa typ heltäckande tights eller bra leggings som verkligen är helt svarta och inte halft genomskinliga?

Filkväll!

Lite om filmkvällen igår: den var awesome! Jag är så glad att det var så många som kom och jag hade jättetrevligt. Det är kul att se att det är så många som fortfarande vill vara med och göra saker i våran förening, lite synd att inte så många nollor kom dock :( Jag sosm hade hoppats på fler men det är väll bara att försöka dra tag i några och muntra upp dom till att komma?

Filmerna vi såg var först It's complicatet vilket är en helt underbar film och så Silent Hill ^-^ Riktigt bra ljud i denna salen jämfört med den gamla så blev verkligen riktig biokänsla så synd bara att jag inte fick äta popcorn :( saknade det massor!


Hur har eran helg varit?

Day 6: last day and the result

Jo det blev att jag tog shakes en helt  vecka då paketet tog dlut, måste ha tagit fler än jag trodde till lunch när jag inte hade några matlådor med mig. Men aja så kan det vara iallafall. Just nu känner jag mig ltie finare, lite mindre. Det som känns mest är faktiskt att min mage är lite mindre och inte alls lika hängig. Lite biverkningar får rman men det är inte alls så hemska att man inte kan stå ut med dem ett tag iallfall. Dom kanske inte alls smakar då gott i början men så hemska är dom inte och man vänjer sig efter ett tag.



Jag vet inte om det syns så mycket men känns gör det iallafall. Sen blir det större skillnad om man använder det längre men för min del räcker det med en vecka annars blir jag lite väl humörig plus att jag saknar att tugga på saker osv. Jag kanske ser lite svullen ut för jag har mens så det kanske påverkar resultatet lite.

Possitiva effekter av shake dieten:
1. man känner sig lite fastare/smalare/mindre efteråt
2. man får ökad matsmältning (iallafall jag)
3. man känner sig piggare och gladare
4. det är inte dyrt (ca 200kr för ett paket med 25 portioner)
5. man behöver inte direkt svälta sig själv då man fortfarande kan äta lite grönsaker t.ex gurka
6. det går fort att göra i ordning

De negativa delarna:
1. under dieten vill man tugga på allt
2. man kan bli trött och irriterad de frösta dagarna
3. man saknar att äta
4. ibland känner man sig hungrig

Nu blir det lite mer Wallander och slösurfning

Taco night!

Vi hade en nice taco night här hemma med hemma gjord salsa och guacamole (mycket bättre än köpt och enkelt att göra ;)). Björn och Camilla kom över och ät med oss och spelade lite sällskapsspel vilket är sjukt underskatta.

Kvällen var jättetrevligt och detta måste göras om! man kanske borde ha det lite som på rutin? Nu när npgra av mina vänner pluggar och några är klara och jobbar? De som jobbar ser man ju inte så ofta så vore helt perfekt ^-^

Själv tycker jag att söndagar är lite underskattade, visst det är skönt att ha dem att slappa på osv men det är även perfekta att slöumgås med lite sköna vännder. Det behöver hellre inte vara så komplicerat, är man bakis ja då kan man vara bakis tillsammans. Kanske kolla på film tillsammans eller någonting annat slött.

Det var helt underbart att äta igen btw, lägger upp ett inklägg efter detta ochvisar resultat osv! ^-^

Dag 5: shopping och missad lunch

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår men jag fick ont i ryggen igen så vilade hela dagen igår och kollade på Tintin med min sambo ^-^ man behöver ta det lungt ibland och idag har jag inte ont i ryggen! Filmen var jättebra.

Var på stan en stund i det vackra vårvädret och shoppade lite nya byxor, blev på vero moda då jag vet att dom har bra byxor för oss kurviga. Hittade två bar jättefina byxor för 600kr hels sjukt! Trodde det skulle bli mycket dyrare >.< Det bästa av allt var att jag inte behövde skämmas över att den största storleken dom hade var för liten, en av de byxorna jag köpte var nästan lite stora om man jämför med hur det brukade va förut. Känns jävligt bra nu och är glad att det märks att jag gått ner lite.

Lägger upp en bättre bild på byxorna någon annan dag men här har ni en liten bild iaf ^-^


Snart bär det av till uni för lite filmkväll med KEBAB (våran studentförening), lägger ev upp bilder senare eller imorgon!

Btw råkade missa lunchen också när vi var på stan så var lite småhungrig när jag kom hem ;D

Life is a flower

Här har ni dagens: skjortan är från HMs herravdelning (min sambos ;)), byxorna är av märket ONLY och köpta på vero moda, det rosa linnet är från JC. Pastell färger är så inne i vår så passa på nu när den är på intågande och våga prova olika kombinationer!

Det går bra nu

Glömde föresten berätta att jag ev har fixat jobb i sommar, dom ringde straxt efter 11a idag och jag ska på arbetsintervju om ca 2 veckor. Sååå glad. Känns som om det äntligen finns folk därute som ser mig som en poteintiell arbetskraft. Och allt hände så snabbt så nu i efterhand känns det lite läskigt, jag känner mig inte riktigt helt berädd.

Och en till sak jag glömde berätta för er är att listan på ex-jobb man kunde välja fick vi tillgång till tidigare i veckan och man skulle lämna in förslag senast imorgon på vilka 3 man hellst ville ha. Jag har funderat nu i några dagar och lämnade äntligen in svaret tidigare idag och nu är det bara att hoppas att man får något man tycker är intressant!

För att fira lite känslan att allt går bra nu, så kör vi en gammal goding som sätter rätt stämning ^-^

http://youtu.be/Npi4ukxLXTU

Dag 3: den jobbiga bieffekten

I have the munchies typ, eller ja jag saknar känslan att tugga på något för när jag väl äter något (gurka för det är tillåtet och står nämnt på förpackningen) så känner jag mig inte hungrig. Så det är väll den enda irriterande bieffekten so far.

En sak är iallafall lite bättre: jag är inte lika trött och irriterad längre för nu har kroppen vant sig lite mer. Eller jag upplever det inte lika jobbigt, kanske för att det samtidigt inte är lika stressigt i skolan ^-^

Dag 1: den "halvnakna" sanningen

Här har ni då magen, den som jag inte vill ska vara så hängig. Lovade ju lite bidler men har bara tagit så lång tid att ladda upp bilder osv. Sen har jag haft lite mycket med skolan men nu har det lugnat ner sig lite och pressen är inte lika stor ^-^




Men har har ni iaf den "nakna sanningen" halft iaf. Så funderar lite på om jag ska ta några bilder på fredag för att se om man ser någon skillnad? Då har det gått halva tiden ungefäreftersom jag startade i tisdags och sa att jag skulle prova 1v.
RSS 2.0